IMPLANTÁCIÓS AKCIÓNK

FOGBEÜLTETÉS 110.000 FORINT HELYETT 80.000 FORINT

Beszélgetés a páciensekkel implantáció után.

Ismét elindult immár szokásos implantációs akciónk. Minden implantátum a behelyezéssel, ingyenes konzultációval, panoráma röntgennel együtt

csak az első 25 páciensnek 110.000 HUf helyett...

80.000 Forint*

* a 80.000 Forint egy darab implantátum és az implantációs műtét ára. 

Néhány fogpótlás típus teljes ára az oldal alján található.

Jelentkezzen most ingyenes konzultációnkra, vagy hívjon minket: 0630 7232933

Szabad helyek száma

5
már csak szabad hely

Az akciónkból még hátralévő idő:

03
Nap
04
Óra
52
Perc
15
Másodperc
Papp Krisztinapáciens

Nem hittem el senkinek, hogy nem fog fájni és, hogy pikk-pakk túl leszek rajta.... Ma megkaptam az szép kis implantátumokat és nem fájt, gyorsan végeztünk, szólt a zene, kellemes volt a társaság :) Ezt egy hihetetlenül félős pánciens mondja: KÖSZÖNÖM!!!!!

Több ezer sikeres implantáció! Miért bízhat meg bennünk?

Dr. Matyasi Gábor szájsebész implantológus

Dr. Matyasi Gábor

Több mint 20 éve kezdett el dolgozni a Szt. István Kórház Arc-Állcsont és Szájsebészeti osztályán és 18 éve vezeti saját rendelőjét, ahol több ezer implantátumot helyezett be. Rendszeresen tart továbbképzéseket, fogtechnikus és medikus kollégáknak. 2016-ban az ÉV FOGORVOSA díjra jelölte a szakmai zsűri. 

fogászati implantológiai csapat

Profi implantológus csapat

A szájsebészeti munkát egy szakképzett szakmai csapat segíti. Recepciósok, dentálhigiénikusok, parodontológus, fogszabályozó szakorvos és protetikus fogorvosok alkotta stáb dolgozik azon, hogy mind szakmailag, mind esztétikailag is a legmagasabb minőségű implantációs fogpótlások kerüljenek pácienseink szájába.

fogászati CT készülékünk

fogászati CT készülékünk

Korszerű technikai háttér

Megérkezett 3D FOGÁSZATI CT készülékünk, mely lehetővé teszi a pontos műtét tervezést. A legkorszerűbb száloptikás, steril implantációs készülék, digitális panoráma röntgen, az országban egyedülálló professzionális fogászati fotóstúdió, lézer és még számtalan hi-tech orvosi műszer alkotja folyamatosan fejlődő technikai parkunkat.

A fogbeültetés menete - animáció

Végre megtaláltam a Fogorvosom! Ma 2 dologgal lettem gazdagabb: életem első fogászati implantátumával és egy pozitív fogászati tapasztalattal! Tökéletesen fájdalommentes beavatkozás, s ehhez jön még hozzá az az empátia, ahogyan a Doktor úr kezelei a pácienseit! Megnyugtató, hogy a beavatkozás alatt folyamatosan tájékoztat, mi és miért történik! Gyors, rutinos és nagyon kedves! Egy élmény volt, nagyon köszönöm!

Béres Szilvia
John Doe UI/UX Designer

Hosszú keresgélés után végre megtaláltam a fogorvosom! Mindenki nagyon kedves volt. Matyasi Gábor Dr. végtelenül türelmes, segítőkész. Az összes félelmem elszállt. Arról nem beszélve, hogy a beavatkozásból semmit nem éreztem! Szívből ajánlom mindenkinek a rendelőt.

Fejes Krisztina
John Doe UI/UX Designer

5 év biológiai garancia az implantátumokra

A fogorvosom.hu rendelőben minden implantátumra biológiai garanciát is vállalunk a mechanikai garancia mellett. Tehát nem csak az implantátum sérüléseire (törés, kopás) vállalunk felelősséget, hanem rögzülésének sikerére, a csontban történő hosszútávú bennmaradására is. Jelentkezzen bátran, nálunk teljes körű garanciát kap. A biológiai garancia feltételeit, részleteit az első konzultációnál részletesen átbeszéljük.
97,8%
sikeres implantációink aránya (2017)

  biológiai garancia az implantátumokra

Mit is jelent a biológiai garancia?

A biológiai garancia NEM a biztos sikert jelenti, NEM egy pontosan meghatározott sikerességi arány vagy élettartam, hanem a rendelő által garantált felelősségvállalás. Fontos, hogy a garancia évei alatt az esetlegesen elvesztett implantátumot a rajta nyugvó fogpótlással együtt pótoljuk. 

A "biológiai garancia" a fogorvosom.hu által védjegyzett kifejezés. Használata csak engedéllyel lehetséges.

Egy implantátumra készülő porcelán korona ára
Egy implantátumra készülő porcelán korona ára
Két implantátumra készülő patentos rögzítésű teljes kivehető fogsor ára
6 implantátumra készülő porcelán körhíd ára

FOGORVOSOM.HU

1191 Budapest

Fő utca 23. fszt. 2

0630 7232933

Jelentkezem az ingyenes konzultációra